sobota 27. září 2008

Kulatiny :-)


Tak, pokud se nemýlím, tohle by měl být první (zářijový) dvouciferný a taky kulatý příspěvek, tudíž - desátý :-)
A NAVÍC má dneska Lucka narozeniny :-) takže...
Všechno nejlepší !!! :-*
(sice né kulatiny, ale ty přijdou, přijdou..)
Jaká byla oslava?
(Pro ty z vás, kteří nejsou natolik v obraze ještě doplním - máme Bajram, konec ramadánu, kdy se celý týden jí a slaví a tudíž se... ano, nechodí do školy :-) Máme volno..)
U nás se dneska již od úplného rána (vstávala jsem o vražedném půl deváté) něco děje.. Kupříkladu -od deseti jsem měla jógu. Ve škole, takže další energie padla na přepravu mého já na studenou podlahu školní tělocvičny (ta je mimochodem maskovaná tak, že bych nikdy neřekla, že v naší škole je tělocvična...), kterou jsme o chvilku později v počtu čtyř (Tanja, němka, která nás vede a 3 další- já, Lara z Nizozemska a Sidsel z Dánska, zkrátka kompletně blonďatá sestava :-D ) zakrily podložkami.. jednou vedle druhé a tak jsme se při odpočinku mohly roztahovat, jak jsme chtěly.. ALE! Nemyslete si, že ta jóga, kterou já se tu pokouším dělat, je jen o nádechu, výdechu a stabilitě.. tak půlka z dnešní dvouhodinovky bylo regulérní posilování.. :-) Nicméně mě to baví - je to poprvé, co jsem v nějakém "sportu" "lepší" než ostatní :-D Asi jsem přeohybnělá, či co, ale nedělaji mi problém věci, které neudělá ani Tanja... Třeba prostrčit si ruce kolem trupu, pod nohou, za zády je spojit a být při tom téměř v holubičce :-D Na závěr třeba dvacet minut ležíme.. jen tak... a na úplný konec nás Tanja obejde, každému provede.. není to masáž, ale něco hodně podobného, obličeje. Dneska každé z nás dala na nos ťupku něčeho báječně voňavého, ale nechtěla nám prozradit, co to je.. Tak k józe...
Další VELKOU akcí dneška byla příprava uvítání našich afrických spolužáků.. kvůli vízům dorazí první 4 z nich až zítra pozdě v noci a naneštěstí zítra během dne odjíždí většina originálních obyvatel Sušacu (pokud už neodjeli dřív..) na výlety... Originálních, protože se na volné postele povinně přestěhovali všichni pozůstalí z Musaly, aby se jim nemuselo dovážet jídlo, aby nemusely zůstávat 2 hausemum a podobně... Náš pokoj nicméně zůstal i přez Musalskou invazi prázdný a tak si můžu při žehlení zpívat, jak chci.. :-)
Nicméně k té africké vítací akci... rozhodli jsme se, že jim každému do pokoje nalepíme papírky se vzkazy, když už je nemůžeme přivítat osobně... Přijedou 2 kluci a 2 holky, .. Dva kluci se po Bajramu stěhují do Musaly a Talata a Anacham zůstávají tu, dokonce v basementu :-) ! Takže jsme polepili hlavně holčičí pokoje, klučičí jsme nechtěli tak přehánět, jelikož patří někomu, kdo zrovna není v Sušacu, ale nepovedlo se, dopadl možná ještě zamořeněji.. :-) Fotodokumentaci jsem už dodala na rajče i na Facebook, poví vám, myslím, víc :-).
Dorazily pohledy?
Pravděpodobně teď týden nebudu moc k zastižení, za pár hodin se před Sušacem potkám se zeleným Berlingem, naloženým mamkou, taťkou, Eliškou a Vítkem (a taky DVĚMA velkýma krabicema, které zpátky do Čech nepojedou), a pravděpodobně budu spíš s nimi, než s notebookem :-) Do pondělka budeme v Mostaru.. a pak.. bůhví, kde :-)
Každopádně se mějte celý Bajram KRÁSNĚ, moc vás všechny zdravím, a nebojte, o vašich podzimních prázdinách zas já budu sedět kdesi na Španjolskem trgu ve škole.. :-)
:-* pa K.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10608 movies of rare DVD status

We be subjected to thousands of the hottest movies you've been waiting to protect! And they're second convenient in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are indubitably no limits. Download as much as you want with incredibly treble speeds. No additional software is required!
Really click on a tie, download a flick picture show and guard it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://i038.radikal.ru/0910/6d/1c3f50e4ddf0.jpg[/img][/url]





























[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley
Scooby Doo Meets Batman
I Know How Many Runs You Scored Last Summer
Six Reasons Why
Behind Enemy Lines II: Axis of Evil
Atonement
Gigantic
Dead Pool, The
Australia
Air Force One
Stepmom
Madagascar
Are We There Yet?
Rock, The
Red Is the Color of
Snow Buddies
Forever Mine
Flock, The
Harper
Chateau, The
Jarhead
Supergirl
AVP: Alien vs. Predator
Pianist, The
Geronimo
Dick Tracy
Bigfoot
Betrayal
Hustle & Flow
Rush Hour 3


[url=http://blogs.mynd.ath.cx/members/kornejvernachev.aspx]Running Scared [/url]
[url=http://freewebhostingtipsonline.com/members/nasihzhemchuzhnij.aspx]Hard Corps, The [/url]
[url=http://mcgeefamily.biz/members/renataevtjushkin.aspx]Home Alone [/url]
[url=http://navaly.org/members/klimperehodov7.aspx]Dances with Wolves [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]3 Blind Mice [/url]
[url=http://ishug.is/members/nuzartimoshenko.aspx]Alice Upside Down [/url]
[url=http://ivoroling.nl/members/abdulvahidgli.aspx]Mother of Tears: The Third Mother [/url]
[url=http://tamerfarag.com/members/nuzarprohorenk.aspx]Staunton Hill [/url]
[url=http://nsigcommunity.com/members/ahdjacjuk10.aspx]Aliens [/url]
[url=http://antonietasofia.com/members/pantelejmonste.aspx]Intolerable Cruelty [/url]

onlinedegreeadvantage.com
View online accredited degrees information.