středa 29. října 2008

SLIB :-P


Tak.. je to tu. Už delší dobu pociťuju drobný neklid. Cosi se stále zvětšuje a zvětšuje a zvětšuje ě zvětšuje a já právě dospěla k bodu, ve kterém musím říci STOP.
Důkazem budiž tato Srdjanova fotka z hiku,,. je skvělá, až na to klubající se cosi pod oranžovým pruhem mého trička.. :-D

A proto nyní slavnostně slibuji, že počínaje sobotou, prvním dnem měsíce listopadu léta páně dvouticísého osmého s tím začnu něco dělat - nebo spíš nedělat - nebudu jíst tolik čokolády - to zaprvé. Nebudu jíst tolik čokolády po večeři. Nebudu si kupovat čokoládu. Nebudu si kupovat ani nic jiného podobného ražení, pakliže to nebude nutným zlem pro udržení mé psychické rovnováhy. BUDU jíst více zdavého, Budu jíst méně. Budu jíst všechno zelí na talíři, pakliže budu mít i po schroustání zbytku stále hlad. Budu pravidelně referovat o svých úspěších a neuspěších ( I když tenhle bod je kapku kompikovanější, všechno můžu posuzovat pouze podle svého pokrouceného úsudku). Nebudu jíst palačinky v Palačinky baru ( jako dneska.. prvně a naposled.. i když ten chuťový orgasmus stál za to :-P ).. a tak :-)

Pokud mě kdokoliv z vás načapá potajmu pod klávesnicí schovávat celofán od toho zkoubného hnědého zvěrstva, dejte mi prosím co proto!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, uz delsi dobu(rekneme od zacatku=))sleduji se zaujetim maleho ditete tve studijni uspechy. Jsem ti vlastne moc vdecna za informace z "prvni ruky", jelikoz mylslenka a cela koncepce UWC se mi velmi libi. Chtela bych ti proto poprat mnoho stesti v dalsim studiu a doufam, ze neprestanes psat tak uzasne ctive clanky.:-)
Mej se tam moc hezky.K

Spongebiscuit řekl(a)...

Jeee.. dekuju :-)
A kdo jsi, tajemna K.?

onlinedegreeadvantage.com
View online accredited degrees information.